"Ervaar de kracht van haptotherapie: ontdek je emoties, voel in het nu, leef bewuster."

De praktijk

Mijn praktijk biedt haptotherapie, coaching, haptonomische zwangerschapsbegeleiding en haptonomische groepstraining aan.

Voor haptotherapie kun je terecht met diverse vagen, zoals;

  1. Hoe kan ik omgaan met spanning en burn-out, en mijn veerkracht vergroten?
  2. Op welke manier kan ik beter mijn grenzen aangeven en bewaken?
  3. Hoe ga ik om met conflicten?
  4. Hoe werk ik aan mijn zelfbeeld en lichaamsbeeld voor een gezonde eigenwaarde?
  5. Op welke manier kan ik omgaan met verslavingsproblemen?
  6. Hoe kan ik mijn intuïtie ontwikkelen en meer vertrouwen op mijn innerlijke kompas?
  7. Hoe kan ik mijn relaties verdiepen en meer verbinding ervaren?
  8. Hoe ga ik om met angst?

Wat is jouw vraag?

De kennismaking/intake bestaat uit 3 sessies waarbij we jouw hulpvraag uitdiepen met behulp van gesprek, ervaringsoefeningen met materiaal en/of door middel van aanraken op de bank. Aanraken laat je bewust worden hoe jij reageert, wat jouw beweging en beleving is. Je wordt je bewust van de signalen die je lichaam geeft. Zo krijg je inzicht in wat haptonomie voor je kan betekenen. Na deze 3 sessies evalueren we hoe we vervolg geven aan je hulpvraag. Je kan altijd aangeven waar jou behoeftes (niet) liggen en dat nemen we mee in de sessies. Wil je liever eerst een keer komen kennismaken? Ook dan ben je van harte welkom.

Je kunt ook terecht voor coaching. Wij kijken dan samen hoe je in je eigen proces verder kan komen. Deze vorm van begeleiding wordt niet vergoed door de verzekeraar, wel soms door je werkgever.

Voor zwangerschapsbegeleiding kun je samen met je partner maar ook alleen of met iemand die je bijstaat in jouw proces van moeder of vader worden terecht. We kunnen de begeleiding inrichten zoals jij dat wilt; een cursus van zes keer die je voorbereid op het zwanger zijn, baren en de eerste periode met je kindje. Of misschien wil je juist begeleiding bij de keuze voor het wel of niet (alleen) moeder worden, het ouderschap samen aangaan of het verwerken en plaatsen van eerdere ervaringen rondom zwanger zijn en bevallen.

Ik geef groepstrainingen op maat. Kennis maken met haptonomie, verloskundigen die graag (meer) op haptonomische basis willen gaan werken, leren wat haptonomie voor jouw vak kan betekenen. Name it en we kijken samen wat past en hoe we dat praktisch kunnen invullen.

Wat is jouw vraag?

"Ervaar de kracht van haptotherapie: ontdek je emoties, voel in het nu, leef bewuster."